maanantai 6. lokakuuta 2008

Epikset

Epikset oli 02.10 enkä ole ehtinyt kirjoittaa kun ollaan oltu kipeinä ja laiskoina.
Pennyn epikset olivat tämän vuoden parhaat. Lähtötreeniä tehtiin oikein olantakaa. Jätin pennyn lähtöön siksi aikaa kun ratahenkilöt laskivat rimat mini korkeuteen. Siinä taisteltiin kentän herruudesta ja sain pennyn pysymään lähdössä. Puomin kontakti oli hyvä itseasiassa loistava. A-alastulo oli ruma mutta tehtiin kontaktit sekä keinu oli hyvä. Asiasta teki haasteellisen myös se että taivaalta satoi kaatamalla vettä ja ilta oli sysimusta.
Kepeillä vedätin tahallani aivan liikaa ja tulos oli viimeinen keppi jäi kiertämättä. Lisää häiriöitä treeneihin niin eiköhän tuokin onnistu.
Osmo oli myös mukana ja kun kerran luokkajärjestys oli medi-maxi-mini eikä ehditty medien kisaan niin ilmoitin meidän pikku-osmon miniradalle :=) Treenaus on tuottanut jo tulosta ja sain Osmon tekemään kaikki kontaktit , olen siitä todella iloinen! Se että marakatti ei irtoa niin sitäkin pitää treenauttaa ja seuraavalla kerralla treenaankin Osmon kanssa kotona omenapuun kiertoa :) Anne ja Nestori eivät tälläkertaa olleet mukana ja Ranekin joutui harmikseen seuraamaan muiden suorituksia sivusta.
Seuraavat kisat on ATT uudessa hienossa hallissa 11.10 ja silloin Rane,Penny,Pulu pääsevät toteuttamaan opittuja agilityjuttuja. Siihen asti näkemiin ja kuulemiin !!

Ei kommentteja: