tiistai 7. lokakuuta 2008

Viikkotreeni

Nyt ne sitten alkoi joka viikkoiset treenit koirakondiksen hallilla.
Heti aamusta lenkitettiin koirat ja pakattiin koko lauma autoon. Onneksi meiltä hallille on vain 15 min ajomatka joten siihen ei kulu turhaa aikaa.
Penny aloitti ja treenattiin paikalla oloa + kontakteja, tänään sain pennyn tekemään virheitä myös treenissä ja kierrokset olivat aivan toista luokkaa kuin aikaisemmin. Toivottavasti onnistuin korjaamaan virheet oikein enkä tehnyt lisää ongelmia :=)
Joka tapauksessa kovaa mentiin ja olihan aika mukavaa treenata kontakteja samoilla esteillä kuin mm-karsinnoissa/kisoissa oli.
Nestori oli hyvällä tuulella ja hänestä oli hauskaa katsella koirien suorituksia ja vinkulelujen vinguttelua ympäri hallia.
Aluksi Rane laittoi Annen hermot koetukselle kun keskittyminen oli jäänyt hallin ulkopuolelle.
Loistavasti Rane sitten viimeinen meni ja vetivät läpi kunnolliset treenit.
Osmo the marakatti otettiin viimeisenä ja treenit ovat edelleen paikalla pysymistä, kontakteja, irtaantumista sekä omatoimista agilitya. Irtaantumista pitää kyllä treenata mahottoman paljon kun samalla saadaan sitä kuuluisaa omatoimista suorittamista.
Pulun piti olla meidän mukana treenissä mutta pieni tassuvamma esti tälläkertaa, toivottavasti tassu tulee kuntoon ja päästään kisaamaan lauantaina.

Ei kommentteja: