tiistai 23. syyskuuta 2008

Mestikset & Citybelgien kisat

Niinhän siinä kävi, että Penny hyllytti mestiksissä. Oma ohjaus teki sen taas, minkäs sille voi että koira on ohjaajansa parempi :=)
Pulun kanssa meni siinä suhteessa paremmin eikä tullut hyllyä vaan 20 virhettä. Taisi kaikki alastulokontaktit paukkua + keinu oli taas pululle aika mörkö. Toisaalta olen tyytyväinen Pulun menoon kun täydellistä taukoa on ollut heinäkuusta lähtien. Pulun osalta alkaakin kontaktitreenit ihan alusta.
Osmo oli oma lukunsa tälläkertaa, loistava kepeille meno ja samassa kohdassa kuin penny en vetänyt Osmoa tarpeeksi välistä ja kieltohan siitä tuli. Loppu rata meni sitten harjoitellessa.
Rane teki todella hyvän suorituksen Annen kanssa ja jos Anne ei olisi ahdistanut Ranea toiseksi viimeisellä esteellä niin sekin rima olisi pysynyt ylhäällä. Todella hienot kontaktit !
Seuraavana päivä meidän lauma olikin jo Helsingissä ja siellä Rane & Penny osallistui CityBelgien kahteen starttiin. Asko Jokinen oli keittänyt varsinaisen käärmekeiton ja rata oli pitkästä aikaa todella haasteellinen. Radalle oli ripoteltu kaikki kontaktiesteet pöytää myöden.
Meidän esitys meni katastrooffi elokuvien juonen mukaan. Alku oli mukavaa agilityä mutta sitten ohjaus unohtui ja penny suoritti esteitä omatoimisesti. Rane toimi loistavasti, joitain ylimääräisiä kaarroksia lukuun ottamatta ja radalta 10 virhettä.
Toinen rata oli hyppyrata ja Asko teki taas hauskan mutta todella tiukalla ihanneajalla radan.
Me tehtiin Pennyn kanssa pitkästä aikaa nolla joka oli juuri ja juuri nolla 0,58 sek. Voittajakin pääsi -1,03 aikaan. Ranelle oli tälläkertaa putket aivan liian suuri houkutus ja hymyillen komea hylly.
Citybelkien kisat jäivät mieleen valtavan haasteellista radoista sekä tiukoista ihanneajoista. Minun ja Anne mielestä niin pitääkin olla kolmosissa. Lisää haasteita odotellessa.

Sivun reunassa on tulokset-osio sieltä kun klikkaa linkkiä niin pääsee kisojen järjestäjien sivuille tutustumaan muiden tuloksiin.
Sivuilla on taas uusi veikkaa-osio , tälläkertaa pitää veikata miten Pennyn käy ATT B-kisassa, Mitäs veikkaat ?

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hauska ja hyvä idea tuo "linkit tuloksiin" osio!
Onnittelut nollasta! Jokisen Asko oli Valkeakoskella tuomaroimassa elokuussa, ei ainakaan ratojen helppoudesta ja löysistä ihanneajoista voi häntä syyttää!

Anonyymi kirjoitti...

siis tännekö saa veikata? No mä sanon tietty et nolla tulee ja penny on kolmen parhaan joukossa :) Ettei meijän tarvii siellä pm-kisoissa tapella siitä varmasta sm-kisapaikasta :)))