maanantai 4. toukokuuta 2009

Wapun jälkeinen elämä

Wappu meni vauhdikkaasti Espoossa,Turussa ja Kaarinassa.
Torstaina ystävien luona aattoa juhlistamassa ja perjantaina TSAU:n kisoissa. Neljä starttia ja Pennylle pitkästä aikaa aginolla ja yksi kymppi. Molemmissa starteissa pysyi lähdössä vaikka yritti toisessa vähän varastaa, sain korjattua ja palautettua. Pulu teki normi Pennyt ja varasti törkeästi ekan startin. Toisessa startissa keinumörkö iski ja tahkottiin oikein urakkalla keinua että ei jää pysyväksi möröksi. Perjantai jatkui mukavasti Mikon ja Jennin luona saunoen ja syöden sekä Suomen jääkiekkopeliä seuraten.
Anne ja Nestori oli Ulliksella ja mummin ja varin luona joten olin koirien kanssa kaksistaan. Lauantai meni myös agilityn merkeissä fas09ter koulutuksessa. Mukavasti oli osallistujia ja kuulijaista porukkaakin vielä. Sain vedettyä kurssin mukavassa säässä vaikka kyyt vähän häiritsivät välillä. Sunnuntai menikin sitten kotia siivotessa ja perheen kanssa touhutessa.
Tässä kuvaa meidän pennystä joka taitaa tarvita ihan oikean makuupussin...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tänks vielä kerran! Penny on suloinen, ehkäpä sä hankit sille oman koirapussin niin ei tarvii toisen kärvistellä;)

Mari

Henna kirjoitti...

Mä just eilen näin jossain oikean koiran makuupussin :) Meillä on kelvannut koirille käytössä vanhat makuupussit, Oona kaivautuu pussin sisälle aina nukkumaan...