maanantai 11. toukokuuta 2009

KAT-kisat Järvenpäässä

Lauantaipäivä meni kisatessa Järvenpäässä vuorossa oli ainoastaan kolmoset. keli oli mukavan haasteellinen. Vettä satoi ja tuuli puhalsi sen vaakatasoon. Harvemmin tulee kisattua/treenattua tuollaisessa kelissä. Shampoota olisi voinut tukkaan tahkoa niin huuhtelu olisi tullut taivaalta.
Anne ja Rane aloitti urakan agiradalla. Rane teki kaikki kolme rataa hyvin vaikka sade kyllä haittasi Ranen hyppyjä, osa rimoista tipui siksi.
Penny oli kaksi rataa loistava! Ekalla hyppiksellä pysyi hyvin lähdössä ja kuunteli. Sekä meillä oli myös tuuria. Takaa kierron jälkeen Pennyn vauhti pysähtyi lähes kokonaan ja hyppy esteen yli näytti korkeushyppääjän suoritukselta. Nolla siitä joka tapauksessa tuli vaikka hidas sellainen. Toisessa startissa pysyi taas lähdössä ja kuunteli teki kaikki kontaktit ja kun kaikki näyttää hyvältä niin sitten tyttö tempasi itsensä A-esteen jälkeen vääräänpäähän putkea. vaikka sillä sekunnilla harmitti niin tunne häipyi yhtä nopeasti kuin tulikin. loppurata mentiin hyvin ja vauhdikkaasti.
Kolmas rata oli sitten taas normi Pennyä ettei totuus unohtuisi minulta. Varasti lähdöstä sekä loikki puomin kontaktin ja sitten mentiinkin kainalossa takaisin autoon.
Pulu oli kuin nuori varsa kevätlaitumella. Hyppi,pomppi, räksytti kuin mikäkin kakara. Pulun hyppyrata oli ihan hyvää ja vauhdikasta mutta kepit oli tälläkertaa ihan kadoksissa niitä ei nähty ollenkaan. Toisen radan puomi oli kummallinen Pulu hyppäsi pois puomim keskeltä. en keksi muuta syytä että liukastui tai astui harhaan. Loppurata meni harjoitellessa. Kolmas rata oli hyvää ja ne "pirun" kepit vaan oli liikaa. treeneiksi meni mutta hyviin sellaisiin.
Seuraavaksi mennään Takkujen kisoihin Tampereelle. Nähdään !!!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Harmi kun en kerennyt katsomaan teidän ratoja! Makseissa tuulenpuuska heitti yhden koiran puomilta alas....Keli oli siis mitä kamalin!!
t. Kati

Tiina & co kirjoitti...

Tervetuloa Tampereelle!