tiistai 20. tammikuuta 2009

Tiistai treenit

















Tänään aamusta tehtiin tällaista treeniä koko ROPP-ryhmän kanssa. Pulukin pääsi pitkästä aikaa meidän treenivahvuuteen ja hyvin näytti tytöllä menevän. Steriloinnista oli vain muisto ja arpi masussa mutta vauhtia se ei hidastanut päin vastoin taisi purkaa kaikki energiaansa minuun ja rataan.
Penny kuitenkin aloitti ja hyvin meni keinulle asti jossa yritin sylikäännöksellä saada pennyn keinulle. ekalla kerralla pyörähti väärän suuntaan mutta jo toisella kerralla mentiin oikein.Poispäinkäännös onnistui 5,6 esteellä ja kepeille vienti piti vetää vähän pois päin ettei mene 2.välistä. 9. ja 10. esteillä yritin upporikasta mutta rutiköyhäksi jäin :) Yritin "kierrättää" 9:ltä 10:lle ja heittää pennyn 10 ulkokautta 11:sta kokeilkaa? 12,13 ja 14 onnistui sylkkärillä ja menemällä 15 hypyn eteen. Loppu meni vetämällä ja poispäin työtämällä ja 19,20 esteellä piti vähän juosta ja jarruttaa oikeassa kohdassa ettei mene puomille.
Pulu toimi paremmin kohdassa 2,3 sekä 5,6,7 mutta Pulun keppihaku on kyllä hakusessa :) Ei sitten millään ekaan väliin. Pulun kanssa en lähtenyt edes yrittää samaa kuin penny 9,10 esteellä vaan pakkovalssi 9 ja kympin kulmille. Pulu toimi taas paremmin esteillä 12,13,14 ja 15 jäin puomin jälkeen esteen 12 taakse sylkkärillä 13 ja ohjasin sen esteelle 14 esteen 12 takaa ja otin sen jälkeen vastaan 15. hypyn ja sitten vaan loppu samoin vedätyksin ja poispäin työntäen.

Oli taas tosi mukavaa ja ehdittiin kaikkien kanssa hyvin treenata. Anne meni Ranen ja Osmon kanssa ja hän saa itse kertoa miten meni.

Ei kommentteja: