sunnuntai 25. tammikuuta 2009

Epiksissä ja kettumetsällä

Eilinen päivä oli varsinaista autossa istumista, mutta mahtui siihen päivään myös agilityäkin. Oltiin seuramme järjestämissä epiksissä Lohjalla. Pennyn kanssa startattiin kaksi kertaa ja molemmissa pysyi lähdössä. Sitten ehkä tärkein juttu, puomi sekä A-este tehtiin ilman virheitä!
Rane ja Osmo meni Annnen kanssa. Ekalle radalle Ranen ei tarvinnut lähteä lainkaan, sillä se pirulainen varasti lähdössä. Leikki loppui siihen. Toista starttia Rane sitten ei enään varastanut, vaikkakin ensimmäinen este oli jotenkin kummallisesti siirtynyt aivan Ranen kuonon eteen. :)Rata meni ihan ok, kunnes tultiin A:lle, jonka edessä oli putki. A:n kontaktit kyllä otettiin, mutta siinä ei kyllä hetkeäkään odotettu vapautus käskyä, vaan jätkä pinkoi täyttä kyytiä putkeen. Anne palautti Ranen kontaktille, josta mentiin sitten luvalla putkeen. Puomin kontakti menikin sitten jo paremmin, siellä maltettiin odottaa lupaa jatkaa rataa. Osmon kanssa rata meni ihan hienosti, kepit tuotti vaikeuksia, liekkö syynä erilainen alusta. Puomilla maltettiin myös hienosti odottaa, mutta ihan ei päässyt Osmo alas saakka kun jo putosi puomilta, kun tuo hassu koira ei yhtään katso mihin astelee. :) Osmo kesti hienosti takaleikkauksia jopa putkeen!
Minä otin Osmon kanssa toisen erän ja hyvin mentiin mekin, vaikkakin kepeillä ehkä oletin ja sitten vielä itse sähläsin väliin joten siitä turhia virheitä.

Tänään oltiin sitten kettumetsällä ja yhden ketun rop-ryhmä sai ajettua luolasta ulos metsästäjän eteen.
Penny löysi luolan ja kun saavuin paikalle koko ryhmä oli kokoontunut luolan suulle rähisemään. Otin kiinni Pennyn ja Osmo ja sillä välin Rane meni luolaan ja ajoi ketun ulos. Ketun elämä päättyi metsästäjän hauleihin , mutta Rane jatkoi luolassa haukkumista. Ei tainnut huomata että kettu oli jo poistunut. Me muut lähdettiin etäälle ja loppujen lopuksi Ranekin tuli ulos luolasta, muutama arpi naamassa muistona ketusta. Nyt ollaan kotona, koirat makaa "raatoina" omilla paikoillaan ja minä taidan lähteä saunaa lämmittämään.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Rop-ryhmä on ollut hurjana kettumetsällä :o. Onnea metsästäjille saaliista! :)

-m- kirjoitti...

Laiskat vain köllii kotona kun mamma hakee ketun näytelmistä;)