tiistai 28. syyskuuta 2010

V-S Piirinmestaruus

Lauantaina V-S piirinmestaruuksista kisattiin Turussa. Tarkalleen Liedossa ja TSAU:n järjestämänä. Olin ilmoittanut Pennyn ja Pulun kisoihin. Pululla oli mahdollisuus myös osallistua piirinmestaruuksiin.
Aloitimme ulkoradalla ja Anne S. tekemällä hyppyradalla. Rata oli kiemuroita täynnä eikä yhtään kohtaa jossa koiralla olisi ollut mahdollisuus päästää täysillä menemään. Penny pysyi lähdössä ja teki hyvää rataa vaikka kahdessa kohdassa käännökset menivät pitkiksi. Tulos nolla ja sija 3.
Pulu niin ikään pysyi lähdössä ja teki hyvää rataa mutta ohjasin pulun epähuomiossa väärään päähän putkea.
Agilityrata oli Ritva H. käsialaa radasta ei puuttunut haastetta! Penny pysyi taas lähdössä, mikä sitä oikein vaivaa? :) Rata sujui niinkuin olin sen suunnitellut ja meni puolenväliin oikein hienosti, mutta yhteen takaaleikkaukseen Penny ei lähtenyt ja jouduin valitsemaan plan B. jo koitui sitten meidän epäonneksi ja radalta hylky. Tehtiin vielä loppurata vauhdikkaasti ottaen kaikki kontaktit.
Pulu suoriutui Pennyä pitemmälle ja teki takaaleikkaus ohjauksella myös ne kohdat jossa Penny teki kiellon. Pulun kontaktit olivat "ei mistään" kotoisin ja radalta 10. aika oli kärkiaika -3,5 sek erolla seuraavaan.
Seuraavat kilpailut taitaa olla ATT kisat lokakuun alussa johon P:eet osallistuu. Nähdään siellä !

Ei kommentteja: