maanantai 8. maaliskuuta 2010

Silvia Trkman koulutus

Perjantaina ja lauantaina osallistuin Silvian koulutukseen. Meidän ryhmä aloitti iltapäivällä ja lopetti yhdeksältä illalla. Silvia teki perjantaina kolme ja lauantaina neljä rataa jotka olivat toisistaan mukavasti poikkeavia.
Pidin Silvian tyylistä ja tavasta kouluttaa koiria ja ohjaajia. Mikään "sateentekijä" hän ei ollut, mutta hänen opeista sai uusia ideoita sekä vahvistusta omaan tyyliin.
Yleensä tämän tyylisissä koulutuksissa suorittaminen jää aika pienelle koska väkeä on paljon ja aikaa vähän. Mutta tälläkertaa saatiin rahalle vastinetta. Yhteensä seitsemän rataa ja kolme/neljä kertaan jokainen rata sekä kommentit/koulutus siihen päälle! eipä tarvinnut illalla odotella unen tuloa :=)
Eikä tässä vielä kaikki :) Tiistaina jatkamme Silvia opeissa ja agility-klinikka tiedossa. Tässä osiossa opetellaan Silvian kuuluisia tiukkoja käännöksiä (cik/cap), pysäytyskontaktien perusteena olevaa 2-on-2-off asennon opettamista temppuna sekä käydään läpi vähintään teorian tasolla Silvian menetelmä keinun ja juoksukontaktien opettamiseen.

Ei kommentteja: