tiistai 31. maaliskuuta 2009

Viimeinen treenikerta koirakondiksen tiloissa


Vähän ehkä haikeeta kun ollaan siellä treenattu jokunen vuosi. Toisaalta uudet treeniajat jo varattu ATT hallista joten treenit jatkuu....

Tänään oli vuorossa mukavaa rallatusta, sylikäännöstä, poispäinkäännöstä ja esteen kierrättämistä. Menin kaikkien neljän koiran kanssa ja voin ihan rehellisesti sanoa, että siinä on tuntiin vähän liikaa koiria :)
Joka tapauksessa oli mukavaa eikä ehtinyt mennä hermot. Rane aloitti vuoron mukavasti vaikka en ole ohjannut sitä kun muutaman kerran ja taitaa vielä olla kovin "vieraskorea". Meillä oli kivaa ja Rane kuunteli hypyt ja kepeille lähetykset mainiosti. Penny odotti vuoroaan boxissa ihan radan vieressä jotta saan siihen sellaiset kierrokset kuin meilä on normaalisti kisoissa. tänään päästiin aika lähelle mutta ei vielä uskalla varastaa harkoissa. Muuten meni hyvin vaikka taas on kädessä kiinni lelun toivossa. Kontaktit sekä kepeille vienti sujui mallikkaasti sekä irtoaminen hypyille kohtalaisesti.
Nuorisokaksikko Osmo&Pulu menivät todella mallikkaasti. Osmolta näin suurta oma-aloitteellisuutta kun tarjoili minulle erivaihtoehtoja radan suorittamisjärjestyksestä.
Pulun kanssa treenasin myös takaaleikkausta kepeille ja se vaatii vielä lisää treeniä. Pulu hakee kepit mutta leikkaus pitää olla juuri oikeaan aikaan muuten jää keppejä välistä tai tulee kokonaan pois.
Tässä vielä ratapiirros. Muistakaa jos käytätte näitä omiin treeneihin niin välimatkat ovat viitteellisiä ja esteiden tarkka sijainti pitää itse määritellä. Hyviä harjoitushetkiä kuitenkin.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Meidän blogissa on teille haaste;)
T. Nipa & Jade