sunnuntai 1. helmikuuta 2009

Hyviä hyllytyksiä ja muutama tulos

Eilinen kisapäivä meni mukavasti aurinkoisessa ja kirpeässä pakkassäässä. Anne ja Rane aloittivat urakkansa Anne flunssasta ja Ranen pienestä lihas jäykkyydestä huolimatta. Rane oli tällä kertaa kaikilla kolmella radalla kuulolla, ei varastanut lähdöistä, vaikka hivuttautuikin aina hieman lähemmäksi ensimmäistä estettä, ja teki kaikilla radoilla loistavat kontaktit. Ensimmäiseltä radalta tuli hylly, hyvä hylly kuitenkin. Rane hyppäsi yllättäen putken vieressä olleen renkaan, vaikka olisi pitänyt mennä putkeen?? Anne ei ohjannut Ranea kunnolla putkeen, koska oletti, että koiru ampuu sinne joka tapauksessa :) Rane sai iloiset kehut, kun meni niin hienosti ohjauksen mukana, vaikka putki olikin tarjolla. Toinen ja kolmas rata meni samaan malliin, Rane oli täysin kuulolla ja meni loistavasti, molemmilta radoilta tuli kuitenkin yksi rima alas ja yksi kielto, jotka kaikki olivat kuitenkin TÄYSIN Annen syytä, ei ollut tyttö ihan parhaassa terässä eikä jalatkaan menneet ihan täysillä kovan flunssan takia. Mutta pitkästä aikaa Anne poistui kisoista hyvillä mielin.
Pulun ensimmäinen rata alkoi hyvin ja ohjausvirheellä hypytin Pulun muurin väärin. Loppu rata menikin sitten hyvin.
Toisella radalla saatiin viitonen niinkin erikoisesta virheestä kuin keinun ylösmenokontaktilta :=)
Kolmas rata oli pululle ehkä liikaa tälläkertaa ja tyttö ei jaksanut millään keskittyä tekemiseen ja lähdöstäkin varasti hiipimällä takanani. Palautin lähtöön ja rataa mentiinkin sitten hyvissä mielin ja harjoitellen.
Pennyn suorituksiin olin tyytyväinen sen jälkeen kun kiukkuni/suuttumukseni oli laantunut. Penny varasti kaikki kolme lähtöä. Ensimmäisellä radalla kahden kerran jälkeen palautin Pennyn autoon. Toisella kerralla riitti kerta palautus lähtöön ja kolmannella kerralla sama juttu. Se miksi olen tyytyväinen loppujen lopuksi niin kaikki kontaktit otettiin puomilta ,keinulta ja A:lta ja vielä niinkuin ollaan harjoiteltu eli tassut maahan ja käskystä vapautus. Vaikka tuloksia kirjoihin ja kansiin tullutkaan niin niitä tuli kuitenkin meille. Pitkästä aikaa tuntuu siltä, että yhdestä ongelmasta ollaan päästy ja työ on vihdoin tuottanut tulosta.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa että jäi hyvä mieli kisoista, vaikka nollia ei tällä kertaa tullutkaan! :)