maanantai 12. tammikuuta 2009

Eckerö 2009

Koko reissu takana ja onnellisesti kotona. ROP-ryhmä ei tälläkertaa esittänyt mitään huipputuloksia. Mutta pieniä onnistumisia kylläkin.

Saavuimme jo hyvissä ajoissa perjantain päivälaivalla Eckeröhön ja parkkeerasimme asunto-automme hallin pihalle. Seuraksemme pihalle saapui myös ruotsalainen asunto-auto joten emme ihan yksin jouduttu pihalla yöpymään. Koko viikonlopun poislukien sunnuntai iltapäivä oli todella mahtava ilma sekä päivällä että yöllä.
Lauantai päivässä oli ykkösille kaksi starttia ja kolmosille kaksi agirataa ja yksi hyppäri. Ilta oli jo pitkällä kun kaikki startit oli startattu. Onneksi meidän "mökki" oli hallin pihalla. sillä aikaa kun Anne vielä hypytti Ranea viimeisellä radalla minun tehtäväksi jäi Nestorin ilta puuhat sekä meidän aikuisten ruuan tekeminen. tein muuten aivan mahtavaa pasta salaattia ála tonnikala. Kun Nestori ja koirat olivat saaneet iltaruuan ja olivat kömppineet nukkumaan me aikuiset nautimme salaatista, punaviinistä sekä aivan mahtavasta täydestä kuusta.
Sunnuntai aamun herättiin kovaan tuuleen sekä ajatukseen että tämäkin viikonloppu lähenee loppuaan ja edessä on vielä yksi startti kolmosille sekä auton pakkaaminen ja satamaan lähteminen.
Kerettiin laivaan ihan hyvin vaikka pientä kiirettä pidettiinkin. Laivalla koirat jäivät autoon nukkumaan ja niille se varmaankin teki hyvää. Me aikuiset + Nestori poika suunnattiin nokat kohti valmista pöytää.
Nyt katseet on jo käännetty seuraavin koitoksiin sekä viikottaisiin treenihin. Mukavaa on myös se että Pulu Pulunen on toipunut steriloinnista hyvin ja liittyy meidän muonavahvuuteen taas treenipäivinä sekä kisaviikonloppuina.
Niin ja ilmoitusluonteinen asia: Me edustamme tammikuusta 2009 alkaen Länsi-Uudenmaan Agilityharrastajia eli tuttavallisemmin Lägiä.

2 kommenttia:

Tuula Myllymäki kirjoitti...

Tervetuloa meitin seuraan :)

Mites tei Lägiin"putkahditte"?

Anonyymi kirjoitti...

Tervetuloa lägiin! Jostain kumman syystä tuntuu näitä parsoneita seuraa kertyvän. Niin ja kiitokset joulukortista! meillä ei sellaisia hienouksia ehditty Fiinan hoivaamiselta lähetellä. Ehkä ensi vuonna... Fiina on taas kunnossa, viime päivien saaliina 4 myyrää. Kätevää kun ei tarvitse ruokkia koiria kun hoitavat tuon barfauksen itse :)

-Saara, Fiina&Into&Olga