perjantai 12. joulukuuta 2008

Silmätarkastuksissa

Eilen oltiin ROP-ryhmän kanssa silmätarkastuksissa Kirkkonummella.
Kaikkien silmät olivat terveet jopa Pennyn !! Pennyn silmässä oli vuosi sitten epäilyttävä linssiluksaatio ja eilisessä tarkastuksessa diaknoosi oli vähäistä lasiaisvuotoa joka johtuu linssin liiallisesta kosteudesta, jos ymmärsin oikein lääkärin selostuksen :) Sitä ei tarvitse mitenkään hoitaa tai lääkitä joten asiasta ei tarvi olla huolissaan!
Tänään sitten on muuta jännitettävää kun Pulu pulunen on steriloitavana ja toivomme tietenkin että leikkaus menee hyvin eikä tule mitään odottamatonta. Täytyy aina muistaa että, sterilointi on iso leikkaus ja leikkauksiin liittyy riskejä.

Jenni soitti ja ilmoitti, että Pulun leikkaus meni loistavasti ja Pulu voi leikkaukseen nähden hyvin.
Nyt odotetaan rauhassa, että leikkausarpi paranee ja sitten aloitetaan agility :=)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onpa hienoja uutisia silmätarkastusrintamalta!

Täältä lähetetään voimia ja sisua Puluselle. Emma leikattiin keskiviikkoiltana ja tänään on sitä mieltä että "miksi kävellä kun juostenkin pääsee"! :-) Nopeaa toipumista siis teillekin!

Katja kirjoitti...

Ihania uutisia silmätarkastuksista! Pululle pikaista toipumista! Bono taisi olla jo neljäntenä päivänä pienellä lenkillä ja toipui todella nopeasti muutoinkin. Toivotaan pakkaskelejä, niin ei pöpöt pääse jylläämään.

-m- kirjoitti...

Hienot uutiset säihkysilmä rintamalta.
Pululle paljon tsemppiä paranemiseen ja se on totta että vaikka olisi miten normi leikkaus on riskit aina olemassa.
Nipperi ehkä varovasti uskaltaa lähettää pienen vienon moiskun potilaalle;)
Pistäkää jotain vointikertomusta tänne välillä, ihan vain mielenkiinnolla kuulisin kun edessä on tuokin jossain vaiheessa.....