tiistai 14. lokakuuta 2008

Loistavat ROPP-ryhmän pojat

Tiistai aamu alkoi auringon paisteella ja todella loistavilla harjoituksilla. Ryhmä oli kasassa ja suuntasimme itsemme joka tiistain tapaan koirakondiksen hallille.Yleensä olemme käyneet harjoitukset läpi mini-medi mutta tänään sai kunnian aloittaa medi koirat eli Rane ja Osmo.Tyypilliseen tapaan Rane otti tilanteen haltuun ja teki Annen kanssa todella hyvät harjoitukset. Anne sai treenattua lyhyitä kaarroksia Ranen kanssa sekä keppejä jotka viime kisoissa tuotti parivaljakolle harmaita hiuksia.Osmo the marakatti on ollut piiiitkällä kisatauolla ja syy on ollut ettei Osmon "pieneen" päähän ole mahtunut miten sitä agility oikein mennään.Mutta kun jaksaa ja toistaa samoja harjoituksia niin tulostakin alkaa näkyä ja kuulua! Tänään juoksutin Osmoa ilman talutinta kontakteille ja namit oli joko alustalla tai ruokakupissa varmistettiin että todella näkee namit :=) Näin illalla kun olen analysoinut treenit voin rehellisesti sanoa että tuo koira on kehittynyt aivan valtavasti. Samaan hengenvetoon voin todeta, että jäitä hattuun ystävät! Osmo treenaa vielä lisää ennenkuin lähden kisoihin opittuja asioita testailemaan.
Harjoitus vuoron kaksi viimeistä koiraa oli Penny&Pulu ja niiden suorituksiin voi vain todeta, että Pennyn osalta vahvistettiin jo osattuja juttuja ja Pulu sai aimo annoksen keinuharjoitusta.
Meillä on vielä yhdet treenit ennenkuin kouluttajamme Jaakko ottaa meidät vastaan Hittiareenalla ja tarkistaa missä vaiheessa ollaan ja minkälaisia harjoitteita tullaan jatkossa treenaamaan.

Ei kommentteja: