tiistai 15. syyskuuta 2009

ATT Kisat 12.9.09

Lauantaina olimme ATT:n kisoissa 3 -luokkalaisten kanssa. Startteja oli 3/koira. Ensimmäinen kisa oli hyppykisa, josta Pulu ja Toni ottivat nollan sijoittuen viidenneksi. Pennyn rataa Toni saa itse kommentoida, mutta molemmille tytöille ja myös Tonille pisteet siitä, että sekä Pulu että Penny pysyi lähdössä!! Ranen kanssa tämä hyppy rata meni pahimpia höyryjä päästellessä, niin kuin aina Ranen kanssa ensimmäinen rata. Väärä putken pää koitui kohtaloksemme, mikä ei sinänsä ollut mitenkään yllättävää! :)

Seuraava kisa oli normaali agitity kisa, jossa Ranelle ja minulle tuli harmillinen riman tiputus muuten puhtaalla radalla. No, riman tiputuksen "vaihtoehtona" olisi ollut että Rane olisi taas livahtanut putkeen väärään aikaan... Joko sitä joutuu köskyttämään ihan hulluna, jolloin vaarana on juurikin nuo rimat tai sitten se menee luuvatta putkiin, ei ole todellakaan helppoa! Käskyjen ajoitukset pitäis osua millisekuntilleen oikein, tai sitten jotain jo ehti tapahtua. No oltiin kuitenkin sillä 5 -tuloksella kisan kolmansia! Katsoin tuloslistaa kisan jälkeen ja kuvittelin katsovani lähtölistaa, koska kisanumeromme oli starttien alussa, kunnes tajusin että "ei hemmetti sehän on tuloslista"! :) Ilmeisesti oli muillakin ongelmia!

Viimeiseltä agiradalta Rane otti hyllyn, koska se pirulainen meni loikkaamaan A:n alastulolta (näki niin ihanan putken)!! En tiedä osuiko sen tassu ehkä siihen kontaktille, mutta loikka sieltä kuitenkin tuli. Palautin Ranen kontaktille jonka jälkeen suuntasimme kohti maalia! Ulkona tein vielä muutaman kurin palautus treenin A:lla. En tee mitään koiralla joka loikkii kontakteja, meillä kun on ihan tarpeeksi ongelmia kisoissa ilman kontaktiongelmiakin!

Toni varmaan kirjoittelee Pennyn ja Pulun kisoista tarkemmin, jos kokee että on jotain kirjoitettavaa...

(toni 15.09.09)

Toni kokee että on todellakin jotain kirjoitettavaa! Ensinnäkin todella loistava aloitus meiltä. Molemmat tytöt pysyivät lähdössä ja pulun kanssa tehtiin nollakin. Pennyn irtoaminen oli unohtunut ja kielto yhdeltä hypyltä vesitti nollan. Loppurata menikin sitten treenatessa. Toinen rata olikin sitten ála pöhkö parson. Ensiksi molemmat varastivat lähdössä ja pulu ei kuunnellut ollenkaan ja päätin ratasuorituksen pulu sylissä. Pennyn lähdön jälkeinen toiminta oli vastakohta ensimmäiselle radalle ja irtaantumista tuli vähän liikaakin. Mutta jotain todella hyvääkin radassa oli. puomin kontakti oli hyvä ja jos olisin malttanut niin A:n alastulokin olisi ollut moitteeton.
Kolmas rata oli pululle toisen rada toisinto sillä erotuksella että nyt ei saanut mahdollisuutta varastaa lähdössä. Pulun irtaantuminen ohjauksesta oli jotain ihan omaa luokkaansa kun A:lla pysähdyin kontaktin viereen niin pulu jatkoi matkaa tehden kolme hyppyä ja yhden putken kunnes havahtui etten ole mukana :=)
Pennyn suoritus romuttui kolmannen esteen jälkeen kun en kertonut että nyt pitäisi kääntyä ja tyttö hyppäsi yhden hypyn väärin. Sitten tapahtui jotain aivan käsittämättömän mukava asia!!! Puomille lähetin ylösmeno kontaktin kohdalta ja Penny veti täysillä toisen päähän ja jäi odottamaan minulta vapautus käskyä kaikki tassut kontaktilla!! siitä sitten hullaantuneena palkinnoksi loppurata pelkillä kehuilla. Tuomariakin harmitti kun tuli jälkikäteen sanomaan että kun saat noin mahtavat kontaktit niin sitten tulee joku harmillinen muu virhe. Minua ei kyllä harmittanut yhtään :=)

Ei kommentteja: