maanantai 1. kesäkuuta 2009

Stadi Games 2009

Taas oli sään puolesta mukaavaa kisata Laakson ratsastuskentällä. Radat olivat kaikin puolin kivoja ja riittävän haasteellisia. Meillä oli suuret haasteet ladattu viikonloppuun ja alku näyttikin tosi lupaavalta. Lauantaina Penny teki hyvää jälkeä ensimmäisellä hyppyradalla ollen kolmas 55 osallistujasta. Pulun suoritus kömmähti tyhmään keppi virheeseen.
Päivän toinen startti lähti pennyltä sitten lapasesta ja tuloksena hylky. Pulun suoritus oli pitkästä aikaa mallikelpoista ja omasta tyhmästä virheestä tehtiin A:n alastulolle kontaktivirhe.
Nestori pääsi hoitoon mummollaan joten meille kahdelle tarjoutui "vapaa" ilta Helsingin yössä. Päätettiin mennä Nepalilaiseen syömään. Hyvän ruuan ja seuran siivittämänä suuntasimme kuitenkin takaisin autolle lenkittämään koirakatrastamme citykanien joukkoon.
Sunnuntaina oli myös vuorossa hyppy ja agirata. Pennyn takakierto epäonnistui ja hyppy väärään suuntaan vesitti meidän puuttuvan tuplanollan metsästyksen. Pulun kanssa rata onnistui mallikaasti ja olimme 60 kilpailijan joukosta toisia. Agiratan ensimmäinen virhe menee täysin ohjaajan piikkiin. Kerran jos ohjaa väärin mutta kun ohjaa kaksi kertaa samassa kohdassa väärin niin se on jo tyhmyyttä! Pilasin siis molempien tyttöjen radat alkumetreille. Loput radasta meni sitten treenatessa ohjauskuviota :=)
Rop-ryhmä loistaa tänäkin vuonna SM-kisoista poissaolollaan eihän sinne tornioon olisi edes jaksanut ajaa ;=)

Tähtäimessä meillä on vielä Pennylle tuplanolla ja pululle muutama aginolla ennen MM-karsintoja. Kuntohuippua siis tähdätään heinäkuun kolmanteen viikonloppuun.

Sitä ennen ollaan Riihimäellä ja Tuorlan Juhannuskisoissa. Nähdään !!

ANNEN JA RANEN terveiset (lisätty 2.6.2009 klo 14:10)
Ranella oli viikonlopuna myös 4 starttia, joista tuli 3 hyllyä ja yksi vitonen. Rane meni kyllä hienosti, koiraa ei siis ole syyttäminen tälläkään kerralla! Lähdöissä pysyttiin, vaikka se ensimmäinen este välillä meinasikin taas siirtyä Ranea lähemmäs (?), tällä kertaa palautin koiran joka kerta takaisin lähtö kuoppaan. Eli lähdöissä pysyttiin, jokainen kontakti otettiin, yhtään keppivirhettä ei tullut; mikä siis meni vikaan?? No, ohjaaja tietysti! Mistä saisin kunnon draivin ja menon... Ihan liikaa jätän radoilla Ranen vastuulle ajatuksella, että "kyllä se osaa", ja niinhän se osaakin, mutta pitäisi sitä silti antaa koiralle kaikkensa kun koirakin tekee työtä ihan sata lasissa. Tämän kun muistaisin joka hemmetin kerta kun radalla hyöritään, oltais me lyömätön kaksikko. Miksi en sitten saa itseäni psyykattua kunnon draiviin???

4 kommenttia:

MarjaK kirjoitti...

Onnittelut hienoista tuloksista. Harmi, kun ette tule Tornioon. Me jaksetaaan ajaa sinne. Hugo on joukkuevarakoirakkona (hylly% liian iso), joten luulen, että saamme kerrankin keskittyä vain omaan sm-suoritukseemme. Tavoitteena päästä finaaliradalle.

Anonyymi kirjoitti...

Niin, kuka sinne Tornioon jaksaa joihinkin ihme SM-kisoihin mennä. Me voidaan loistaa sitten Liedossa MM-kisoissa kilpaa auringon kanssa.

T. Team Nipael ja muut

Unknown kirjoitti...

Juu näin tehdään loistetaan MM-karsinnoissa sitten ;=)

Annuli kirjoitti...

Anne: mä niin tiedän ton tunteen, taidan kuulua samaan kerhoon sun kanssa. Lähdetäänkö yhdessä etsimään sitä kisadraivia??? Tsemppiä seuraaviin startteihin, me aloitetaan kisaaminen näillä näkymin vasta elokuussa! (jos silloinkaan)