maanantai 8. kesäkuuta 2009

RIMA kisat

Lauantaina olin kisaamassa Pennyn ja Pulun kanssa Riihimäellä. Pojat oli kyllä mukana mutta ainoastaan kommentaattorin roolissa.
Anne ja Nestori jäivät suosiolla kotiin kun minä pakkasin koirat asunto-autoon lauantaina ja suuntasin Riihimäelle.
Tarjolla oli Jalosen agi sekä hyppyrata ja mukavasti alkoi. Pulu hiipi takana toiselle esteelle ja siitä sitten ensiksi kielto ja hylätty perään kun vein tytön takaisin lähtöön. Penny pysyi hienosti lähdössä ja nyt jopa odotin kahden esteen takana niin kauan, että lopettaa räksyttämisen ja sitten sai heti lähtöluvan. Mentiin todella hyvin mutta minun käämit kärvähti A-esteellä. Nousu meni vielä hyvin mutta heti harjanteen jälkeen Penny loikkasi melkein minun syliini. Siitä paikasta takaisin autolle.
Hyppyrata oli mukava sellainen "jouheva". Pulu pysyi lähdössä ja todella hyvin liikkui ja irtosi hyvin. Itse asiassa niinkin hyvin että kun piti hypyn jälkeen mennä kepeille niin singahti putkeen. Osaksi oma virhe kun en katsonut minne oma kroppa näyttää. toisaalta putken pää oli piilossa joten sinne piti oikein yrittää.
Penny pysyi taas lähdössä ja tehtiin hyvää jälkeä. Ei ehkä niin hyvin irronnut kuin pulu mutta ehkä siksi juuri tehtiinkin nollavoitto supermiinuksella.
Nyt pidetään kisoista viikonloppu vapaata ja vähän treenaillaan sekä levätään. Juhannuksena kisataan taas Tuorlassa. Nähdään !!!

1 kommentti:

Saariston Poppoo kirjoitti...

Team Nipael kisailee myös Jussina, joten nährään;)