perjantai 8. lokakuuta 2010

Ehkä Euroopan nopein salaatti 4:lle

Kauppalista:
-Varhaiskaali (Suomi,Unkari)

Mausteet:
-Merisuolaa (Maldon)
-Mustapippuri
-Oliiviöljy
-Vaalea Balsamico
-sokeria


Etsi kaapeistasi sopiva astia kaalisalaatille.

Poista kaalista ensimmäiset lehdet ja leikkaa kanta pois.

Leikkaa kaali kahtia ja leikkaa noin sentin levyisiä ja kymmenen cm pituisia suikaleita kaalista. Laita kaalit astiaa ja mausta mustapippurilla, suolalla ja sokerilla kaalit. Kaada vaalea Balsamicoa ja oliiviöljyä kaalien päälle sekoita ja tarjoile.

Kaalisalaattia sopii nauttia grillattujen ruokien kanssa, mutta sopii mainiosti välipalaksi ihan yksikseen.

Muistithan säilyttää ensimmäiset kaalinlehdet ja kannat ? raasta niistä koirallesi mukava extra päiväruokaan !

Vaikeusaste 1 (1 helppo - 10 itsekkään en osaa tehdä)

Ei kommentteja: