maanantai 30. marraskuuta 2009

PRT Ry Agimestikset

Lauantaina oli ROP ryhmällä agimestikset. Olin päättänyt kisata Ranen kanssa vielä tämän kisan, vaikka maha onkin jo melkoinen. Päätin, että lähdetään kokeilemaan kauko-ohjausta, koska juoksuvauhtini ei Ranelle tällä hetkellä riitä millään. Rennoin mielin siis kisaan lähdettiin ja rata meni aivan loistavasti! Saatiin vitonen, kun yhdessä kohdassa Rane ei edennyt ihan suoraviivaisesti vaan jäi kysymään että tuonneko hypätään ja pysähtyi hypyn edessä, siitä kielto. Tällä 5 tuloksella sijoituimme kuitenkin hienosti sijalle 4! Loistavaa! Kyllä yleisössä varmasti ihmeteltiin suoritustamme, sillä maha on jo melkoinen. :) Masuasukkikin varmaan ihmetteli, että mitä tuo mude oikein puuhaa!

Penny ja Osmo kisasivat Tonin kanssa, Penny ei lähtenyt yhteen takaakiertoon, hyppäsi hypyn väärään suuntaan -> Hylly. Osmolla oli taas jouset jaloissa, se hyppi ylös-alas-ylös-alas ihan koko ajan, eikä keskittynyt esteisiin aluksi ollenkaan. Heti alkuun tuli yksi kielto ja virhe kepeiltä, lopputulos lienee joko 10 tai 15, mutta sijoitus Omolla ja Tonilla oli kuitenkin hienosti 6. :)

Penny säästi tulosten teon sunnuntain virallisiin kisoihin! Kisat alkoivat jo klo 8:00, joten itse en jaksanut su aamuna herätä kisoja katsomaan, kun kerrankin sai nukkua, mutta hyvin oli kisat menneet. Kotiin tuomisina tuplanolla ja hyvä hylly! Ei ollenkaan paha! :)

Ei kommentteja: