sunnuntai 9. marraskuuta 2008

Riiihimäki 08.11.2008

Starttasimme kohti Riihimäkeä jo perjantaina, koska ensimmäinen rataantutustuminen alkoi lauantaina kello 08:00. Yövyimme hallin pihalla ja valoa pimeyteen toi ainoastaan tuikkivat tähdet taivaalla :)
Tälläkertaa ensimmäisenä aamuvuorossa oli MEDIt joten sain nukkua ja hoitaa Nestoria koko aamupäivän.
Anne ja Rane aloitti urakkansa A-kisalla ja hyllyllä. B-kisa oli viikonlopun paras ja toiseksi viimeisellä esteellä Anne ei ehtinyt kunnolla ohjaamaan ja saivat harmillisen vitosen kiellosta. Kolmatta rataa en nähnyt kun tein ruokaa autossa, mutta virheistä päätellen ei oltu kovinkaan tyytyväisiä suoritukseen.
Tässä kohtaa olin vielä hyvin toiveikas päivän kisoihin.Kun Pulun kanssa astelin lähtöön ja tyttö varasti lähdöstä, toiveeni hyvästä kisaviikonlopusta alkoivat murentua.
Tietenkin kun olen jo näin "vanha" kehäkettu laitoin tietenkin Pulun takaisin lähtöruutuun ja teimme hyvän ja menevän radan alusta loppuun.
Mureneminen jatkui pennyn identtisellä tyylillä varastaa lähdöstä. Tein samat kuin Pulun kanssa ja tultiin maaliin molemmat hymyillen.
Toiselle radalle lähdettiin pulun kanssa hyvin. Ei siis varastanut mutta oma pää teki tepposen ja kun sekunnin liikaa mietin mihin tämä rata oikein jatkuu meni Pulu minun ohjaamana putken väärään päähän.
Pennyn toinen rata lähti hyvin ja nyt muistin, mihin tämä rata oikein menee ja päästiin niinkin pitkälle kuin toiseksi viimeiselle esteelle. Käskytin pennyä aivan liian myöhään ja kontakti loikattiin näyttävästi. Tällä viitostuloksella oltiin neljänsiä ja sain palkinnoksi oikein mukavan fleece peiton.
Kolmas rata oli sitten toisen radan uusinta ja tehtiin pulun kanssa loistavaa rataa melkein loppuun asti mutta sitten tuli muutama kielto ja puomilta kontaktiloikka jonka korjasin.
Pennyn kolmas ratasuoritus hylkääntyi takaa kierron epäonnistumiseen. Muuten rata meni mallikaasti ja tein useita onnistuneita takaaleikkauksia sekä olen todella tyytyväinen Pulun keinuun + keppeihin.

Tuloksiin pääsee tuttuun tapaan sivun laidassa olevista Tulokset linkeistä.

Ei kommentteja: